"Tegyük láthatóvá a helyes dolgokat" - Internetes cégek összefogása az életminőség javítására

Budapest, 2006. július 03. - Közép-Európa egyik legnagyobb célzott online reklámértékesítője, az ETARGET partnerhálózata közreműködésével a piacon egyedülálló módon igyekszik támogatni a közhasznú, életminőség javulásáért létrejött nem állami-, de non-profit szervezeteket, hitegyleteket és civil szervezeteket.

 

A program célja a non-profit szervezetek és alapítványok támogatása az ETARGET internetes hirdetési rendszer segítségével.
A "Tegyük láthatóvá a helyes dolgokat" programra azon szervezetek jelentkezhetnek, melyek nem állami, de non-profit szervezetek, hitegyletek, vagy civilszervezetek. A pályázók tevékenysége az életminőség javulását kell, hogy szorgalmazza. A támogatás mértéke szervezetenként évi, nettó 84 000 Ft, mely havi nettó 7 000 Ft-os részletben áll rendelkezésre. A magyarországi támogatás éves felső határa nettó 8 400 000 Ft.

"A jelentkezésnek nincs különösebb feltétele, mindössze annyi, hogy az érdeklődő saját, önköltségű honlappal rendelkezzen, melyen a tevékenységét érthető módon kell, hogy bemutassa. A támogatás formája az ETARGET internetes reklámrendszerének segítségével történik. A "Tegyük láthatóvá a helyes dolgokat" program keretein belül nem támogatunk vállalkozásokat, szervezeteket, melyek bármely politikai párt támogatását élvezik, illetve szervezeteket, melyek bármely emberi jog korlátozását hirdetik."- mondta el Kálmán Tamás az ETARGET magyarországi vezetője.

"Fontosnak tartjuk, hogy minden szervezet élni tudjon ezzel a lehetősséggel, így a pályázatokat folyamatosan várjuk időkorlátozás nélkül. A kérvények elbírálásra minden naptári hónapban egyszer kerül sor. A kérvények elbírálásakor döntő szempont lesz a Kérelmező tevékenysége, és céljai, azok összefüggése a támogatási programmal, valamint a Kérelmező honlapjának minősége."

A támogatást az ETARGET Kft. partner hálózata közreműködésével biztosítja. A hálózat jelenlegi tagjai:

A5, Állás.startlap.hu, Altavizsla, Autó.startlap.hu, Cinematrix, Édenkert.hu, Figyelőnet, Freeweb, Férfiak.startlap.hu, Góliát csoport, Habostorta csoport, Heuréka, Hudir, Háziállat.hu, Index.hu, Ingatlan.startlap.hu, KeyMedia, Ma.hu, Mobil.startlap.hu, Multimédia.startlap.hu, Napi Online, Nappal.hu, Netapro, Nők Lapja Cafe, Nők.startlap.hu, Oktatás.startlap.hu, Penzcentrum, Portfólió, Portfólió light, SG, Startlap, Superpont, Szórakozás.startlap.hu, Tango, Tár.hu, Totalcar, Totalbike, Tőzsdefórum, Utazás.startlap.hu, Velvet, Vezess, Voks2006.hu, Zoohoo.hu

További információk: www.etarget.hu


 

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről


Ellenőrző kérdés
Ezt a kérdést azért tesszük fel, mert szeretnénk tudni, hogy Ön egy emberi lény és nem egy automatizált kommentező szoftver.
Image CAPTCHA
Kérjük, írja be milyen karaktereket lát a fenti képen!