Linkmarketing alapjai

Egy weboldal látogatottságának felfuttatására a lehető leggyorsabb és legolcsóbb módszer a linkcsere vagy linkmarketing. Minden kezdő weboldal tulajdonos nagy lelkesedéssel fog bele ebbe a tevékenységbe, azonban az eredmény nem mindenkinél garantált.

Írásainkból megismerheti a linkmarketing és az affiliate marketing alapvető sajátosságait és szabályszerűségeit, valamint bemutatunk egy olyan módszert is, melynek segítségével jelentősen megnövelheti linkmarketing tevékenysége hatékonyságát.

Linkcsere a gyakorlatban

Számos olyan cikk született már a linkcseréről, melyekből kiderült, hogy a linkmarketing az egyik leghatékonyabb online marketing technika, ráadásul még pénzbe sem kerül, csak némi időráfordításba. Arról azonban egyik anyagban sem esik szó, hogy a linkcserét sikeresen végző weboldal tulajdonosa hogyan kezelje a sok viszont linket és hogy egyáltalán miként végezze a linkmarketinget a gyakorlatban. Mai írásunkban erre adunk választ.


18 hozzászólás | tovább

 

Delegálja a linkfejlesztést: külsős cégnek vagy házon belüli megoldással?

Az összes online marketinggel kapcsolatos anyag arról zengedezik, hogy ha napjaink "keresőoptimalizálással teli" világában sikereket szeretne elérni weboldalával, akkor nagyszerű bejövő linkekre van szüksége. Számtalan olyan módszer létezik, melyek segítségével ilyen linkekre tehet szert, de a legtöbb webmesternek sem ideje sem hajlandósága nincs arra, hogy naponta órákat töltsön el a cég honlapjára mutató linkek építésével.


11 hozzászólás | tovább

 

Az affiliate marketing alapjai

Cikksorozatunk előző részeiben leírtuk milyen szabályokat érdemes betartania ha eredményeket hozó linkpartnereket szeretne magáénak tudni, valamint bemutattunk egy módszert is, amelynek használatával rendkívüli mértékben megnövelhető a linkmarketing hatékonysága. Előző cikkeinkben azonban nem esett szó az affiliate marketingről - vagy más nevén partnerprogramról - mert úgy gondoltuk, hogy ez a téma egy külön anyagot érdemel.


hozzászólás | tovább

 

Hogyan teheti hatékonyabbá linkmarketing tevékenységét?

Cikksorozatunk első részében leírtuk a linkmarketing működésének alapjait. Ahogy ígértük mai cikkünkben bemutatjuk azt a monitorozó eszközt, melynek használatával jelentősen megnövelheti linkmarketing tevékenysége hatékonyságát.


hozzászólás | tovább

 

Hogyan tehet szert eredményesen működő linkpartnerekre?

A linkmarketing az egyetlen olyan online marketing módszer, melynek eredményessége csak Öntől függ – hiszen akárhány linkpartnerre szert tehet. A linkmarketing által hozott látogatószám növekedésének nincs felső határa és ami a legjobb, hogy a munkát elvégezve szinte állandó látogatottságot produkál.
A linkmarketing a leghatékonyabb és legkönnyebb marketing módszerek egyike – de csak akkor működik, ha jól csinálják.


3 hozzászólás | tovább

 

Tartalom átvétel