Az online eladás végső megoldása - Videó érkezik holnap!

Az előző blogpostokra érkezett reakciókból világossá vált, hogy az online értékesítésre még mindenképpen rá kell szánnunk egy blogpostot, úgyhogy holnap még mindenképpen az értékesítésről fogok beszélni. Azt látom ugyanis, hogy még mindig nem teljesen egyértelmű, hogy mi különbözteti meg a sikerre és a kudarcra ítélt értékesítési hozzáállást, és hogy a mit jelent a gyakorlatban ez a különbség...

Az anyag ismét egy videó lesz, és amennyiben nincs annyi online rendelése, amennyit szeretne, akkor mindenképpen érdemes lesz rászánnia egy kis időt (még nem tudom, pontosan mennyit :-) az anyag megnézésére / meghallgatására!

A videó második részében pedig egy igazi nyer-nyer üzletet ajánlok majd fel olvasóinknak...


 

  

Várom a videót :-))

Hétfő, 2009. Augusztus 03. 17:32

Online értékesítés

Kedves Balázs,

érdeklődve várom a videót és nagyon köszönöm a löketet amit kaptam. Nem halogatom tovább az eladást. Belevágok és útközben javítok a hibáimon.

Úgy döntöttem, hogy felállítok egy webáruházat, egy kereső optimalizált webáruházat és azon keresztül fogom értékesíteni az egészséges megoldások ernyője alá eső termékeket, szolgáltatásokat.

Mindenesetre várom a következő videót. Egyébként a múltkori hozzászólás kapcsán kaptam egy együttműködési felkérést. Felvettük egymással a kapcsolatot, aztán majd alakítjuk mindkettőnk és főleg a látogatóink, listáink javára.

Tervezek egy óriási átfogó online szakácskönyvet készíteni előfizetéses rendszerben azt is a webáruházon keresztül értékesítve. 15 fejezetből állna és minden fejezetet külön külön kéne megvásárolni, vagy amely éppen tetszik a kedves vevőnk. Természetesen a végső termék CD- formájában egyben is megvásárolható lenne. Sőt most ugrott be , hogy egy - egy CD- re 2 - 3 fejezet is felkerülhetne.

Had adjak egy receptet a blog olvasóinak, vagyis a recept hírlevelének online változatát, ahonnan elérhető a részletes, képes receptbemutató és a blog is.

http://www.egeszsegesmegoldasok.hu/Hirlevel-Gyumolcsos-kakaos-piskota.html

Üdvözlettel:
Gitta

Kedd, 2009. Augusztus 04. 11:09

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről


Ellenőrző kérdés
Ezt a kérdést azért tesszük fel, mert szeretnénk tudni, hogy Ön egy emberi lény és nem egy automatizált kommentező szoftver.
Image CAPTCHA
Kérjük, írja be milyen karaktereket lát a fenti képen!