értékesítés

Ön is lemond értékesítési eredményei (legalább) két harmadáról?

Ahogy az elmúlt 24 hónapban mi magunk is számos értékesítési megközelítést teszteltünk, egy érdekes jelenség rajzolódott ki a szemem előtt. Azt vettem észre, hogy nagyon sok hazai kkv értékesítési potenciáljának legalább a két-harmadáról Önként lemond, de ez a két-harmad is csak egy nagyvonalú szám, valójában általában ennél SOKKAL többről van szó!


 

Az online eladás végső megoldása:Hozzáállás, technika, plusz a titkos összetevő...

Íme egy kompakt összefoglaló arról, hogy mi kell ahhoz, hogy működjön online értékesítése.

A videóban bemutatom azt a kulcs fontosságú tényezőt, amiről KIVÉTEL NÉLKÜL minden online marketing "guru" mélyen hallgat, és amely két részre - sikeresekre és sikertelenekre - osztja az online marketingesek világát.

Egy olyan képességről beszélek, amellyel vagy rendelkezik, vagy nem. Ha rendelkezik vele, akkor szinte biztosan eredményes lesz, ha viszont nem... ..nos akkor is az lehet, csak egészen más utat kell választania...


 

Az online eladás végső megoldása - Videó érkezik holnap!

Az előző blogpostokra érkezett reakciókból világossá vált, hogy az online értékesítésre még mindenképpen rá kell szánnunk egy blogpostot, úgyhogy holnap még mindenképpen az értékesítésről fogok beszélni. Azt látom ugyanis, hogy még mindig nem teljesen egyértelmű, hogy mi különbözteti meg a sikerre és a kudarcra ítélt értékesítési hozzáállást, és hogy a mit jelent a gyakorlatban ez a különbség...


 

Miért és hogyan sanyargatja ügyfeleit és saját magát a legtöbb online válllalkozó? (+ megoldások)

Az egyik legkárosabb jelenség az online vállalkozók körében, hogy nem adnak el.

Nem arról beszélek, hogy nem vesznek tőlük, hanem hogy egyszerűen meg sem próbálnak eladni, vagy ha mégis, akkor ezt oly módon teszik, hogy kész csoda lenne, ha megrendelések születnének!

Hogy miért hívom mindezt ügyfélsanyargatásnak, honnan tudhatja, hogy "bűnös-e" ebben a vádpontban, és természetesen hogy mi a megoldás, arról van szó ebben a rövid (5 perces) videóban.


 

Tartalom átvétel