internet-marketing

Marketing hatás-többszörözők helyi kereskedőknek és szolgáltatóknak...

Van néhány olyan iparág és vállalkozás típus (helyi kiskereskedők, helyi szolgáltatók), amelyek számára az online marketing a vállalkozás helyhez kötöttsége miatt (csak egy bizonyos szűk földrajzi körben tudják kiszolgálni ügyfeleiket) sokáig csak nagyon limitált lehetőségeket jelenthetett.

Az alábbiakban egy olyan új marketing technikát mutatok be, amely technika az ilyen vállalkozások számára is megsokszorozza az internet marketing használhatóságát!


 

4 órás munkahét? Ez Magyarországon nem fog működni! (Vagy mégis? :-)

Amikor pár éve - még angolul - először olvastam a "The 4-Hour Workweek"-et nem igazán tudtam elképzelni, hogy fogom ezt itt megcsinálni - főleg úgy, hogy semmi kedvem nem volt feladni a MarketingSzoftverek relatív komplex szolgáltatását és áttérni egy egyszerű termék forgalmazására.

Azóta eltelt pár év, sok minden történt (pl. a MarketingSzoftverek még komplexebb lett :-), mégis mostanra kikristályosodott pár gondolat, ami Önnek is és nekem is segíthet, hogy eredményesen automatizáljuk a vállalkozásunkat. Ezeket a gondolatokat fogom megosztani itt a blogban a következő hetekben, és szokásomhoz híven egészen konkrét megvalósítási segítséget is fogok kínálni különböző formákban...


 

Mindenki kicsit nyugtalan - megjegyzem nem alaptalanul ;-)

...mert hamarosan jön valami, ami örökre megváltoztatja az online marketinget...

...hamarosan folytatjuk...


 

Tartalom átvétel