Válságmarketing Webkonferencia előzetes (konf. két hét múlva)...

Most, hogy egy egy igazán izgalmas tematika kezd kialakulni az ingyenes Válságmarketing Webkonferenciánkra, Balázzsal úgy döntöttünk, hogy egy kis betekintést engedünk a webkonferencia első részének témájába. Igen, első részről beszélek, merthogy a webkonferencia két részes lesz!

Az első rész két hét múlva csütörtökön (július 9.) lesz, a második egy héttel később (július 16). Tipp: Már most írja be a naptárába, mert őszintén hiszem, hogy ha kicsit is érinti cégét a válság, akkor olyan információkat fogunk tudni megosztani Önnel, amelyek:

(a) Még soha nem hangzottak el tőlünk a nagyközönség előtt,
(b) Garantáltan senki más nem beszél ezekről a témákról - sem a hazai, sem a nemzetközi internet marketinges piacon,
(c) Olyan segítséget fognak nyújtani a válság hatásainak kiiktatásához (nem csökkentéséhez, kiiktatásához), amelyeket sehol máshol nem fog megkapni.

Az ingyenességről: A webkonferenciáért valóban egy fillért sem kérünk, viszont nem lesz teljesen ingyen! Egy olyan "szívességet" fogunk Öntől kérni a részvételi lehetőségért cserébe, amit Ön nagyon könnyen, és valószínűleg nagy örömmel fog megadni nekünk. (És nem, NEM kell továbbküldenie három barátjának semmilyen e-mailt, hogy részt vegyen! ...bár az első rész után biztos vagyok benne, hogy szólni fog a barátainak... :-)

Most pedig nézzük az előzetest! Az alábbi felvétel a Profi(t) Képző Program egyik webkonferenciájának részlete akár már önmagábam is képes segítséget nyújtani, illetve előre vetíti, hogy mennyire klassz témákról lesz szó magán a Válságmarketing Webkonferencián.

Jó hallgatást kívánok!

(Nem kell megijedni, a lenti felvétel egy 150%-ra gyorsított verzió, életben lassabban beszélünk :-) Ja, és bármit jelez ki a lejátszó, a felvétel 11 perc 27 másodperc hosszú, és letölthető itt is.)


 

Igazatok van

Meghallgattam amit küldtetek.

Sajnos nagyon sok mindenben igazatok van.

Saját példa: biztosítási brókerként dolgozom, de a válság és az emelkedő törlesztőrészletek miatt nem kevés ügyfelem mondott le ,a különböző célokat kiszolgáló életbiztosításitásairól, még akkor is ha bukták az addig befizetett.
pénzüket.

Lassan fél éve azon dolgozom, hogy jutalékban 0-ra kerüljek,hiszen a megkötött biztosítások élettartama ha nem éri el a 2-3 évet sajnos a jutalékot is visszavonják ,az egészet.l

DE.....ez vezetett el addig ,hogy a sokáig csak dédelgett wedoldalamat létrehozzam.
Sztem ez már közelit ahhoz amit ti is hirdettek.
Nekem ez segítség volt ...köszönöm!!!!!

Csütörtök, 2009. Június 25. 14:23

Egy biztos hely ebben a bizonytalan helyzetben.

Átérzem a helyzetedet. Velem is történtek hasonló dolgok. Mára már teljesen megváltozott az életem.
Rátaláltam egy cégre, amely a válság óta a legdinamikusabban fejlődik. Összefogás és együttműködés. Itt valóban nagyon hatékonyan működik. Számodra is van hely, és mindenben segítünk.
T. Aranka

Csütörtök, 2009. Június 25. 17:21

Ne gondolkodjunk gyerekesen

Örülök, hogy beszéltek a válság kezeléséről. Mivel én még csak indulok a vállalkozásommal, nem tudom, mi van a válság miatt, mi pedig az, ami normális egy induló vállalkozásban.
Sokan azt sulykolják, hogy nincs is válság! Ez nekem kicsit olyan, mintha nyugodtan sétálnék a szakadék felé, és "pozitívan" gondolkodnék, hogy nincs is ott szakadék! Nem hiszem, hogy a struccpolitika segít!
Izgatottan várom a Webkonferenciát.

Csütörtök, 2009. Június 25. 18:57

Lovaglás

Jó, hogy foglalkoztok ezzel, mert szükség van rá, de én annyira nem lovagolnék ezen, elég baj az embereknek, hogy ahogy Ti mondtátok "több lett a kiadás" és "kevesebb a bevétel". Nem is a válság szót használnám, hanem a "megváltozott pénzügyi- gazdasági helyzet" kifejezést. Nekem ez a "válságosdi" túl pesszimista, túl riogató.

Ha meg valakinek csökken a bevétele az nem egyenesen arányos azzal, hogy válság van. Az üzleti mutatók figyelésére és az azok alapján történő beavatkozás - válságtól függetlenül mindig szükséges.

Folytassátok a megkezdett munkát, elismerésre méltó!

Péntek, 2009. Június 26. 8:47
  

Kedves $Norbert$!

Szerintem nem túlzás válságról beszélni, különösen azoknak és akkor nem, ha olyan terméket árusítanak, ami nem a mindennapi betevő kategóriájába tartozik (kenyér, zsír, cigaretta, alkohol...)

Aki egy kicsit is olyan terméket forgalmaz, ami a jövő biztonságának megteremtéséről szól, ők naponta tapasztalják, hogy hát azt bizony az emberek mostanában - köszönik szépen, de - nem kérik.

Az öngondoskodás kimerül a mindennapi kenyérharcban.

Sőt, ahogy itt egy szakmabéli kollégám korábban jelezte, bizony sokan az eddigi megtakarításra szóló szerződéseiket mondják fel - vállalva annak összes hátrányát -, annak érdekében, hogy "átvészeljék" azt az időszakot, amíg az ő munkájukra kereslet lesz.

Konkrétan pl. tudok lakberendezőről, aki ezt fontolgatja mert nincs megrendelése, vagy pl. (magyar) textilkereskedőről, aki már fel is számolta a vállalkozását, hiába a sok szép minőségi (párizsi) ruhaanyag a raktárán, ha mindenki az olcsó kínai terméket vásárolja...és sorolhatnám tovább a példákat.

Tehát kenyérharc megy kőkeményen, s úgy látom, hogy az eddig "csak" erkölcsileg lenullázódott ország mára már anyagilag is romba dőlt ország lett.

Korrupció korrupció hátán, lassan nem tudsz olyan szakmát mondani, ahol ne ez működtetné úgy-ahogy a rendszert, s a legális ösztönzőket pedig fokozatosan elvonják, mint az üzemanyagot egy gépkocsiból.

Mi lesz ennek a következménye?

A válaszon én is gondolkodom, miközben igyekszem elhessegetni magamtól a pesszimizmus "ördögét" azzal, hogy - segítséggel ugyan, de - mindent megteszek azért, hogy az én vállalkozásomat ne szívja be az örvény...

Üdv.:
Éva

Kedd, 2009. Június 30. 9:05
  

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez a válság csak bizonyos területeket érint igazán.
Van olyan vállalkozó ismerősöm, akinek cipőboltja van, és összeállítottunk egy nyári akciót, aminek az lett az eredménye, hogy napi több milla bevétele van, és rengeteg a vevő. Szó szerint egymásnak adják a kilincset.

Szóval én nagyon hiszek a marketing erejében, és ezt szajkózom minden vállalkozónak körülöttem, mer t egy jól megtervezett marketing gépezet valóban csodákra képes.

Persze a pesszimizmus sok mindent "megöl", szóval én nagy ellensége vagyok, egyetértek Norbival.

Kedd, 2009. Június 30. 22:10

Pesszimiznus kontra éleslátás

Úgy gondolom, a pesszimizmus és az éleslátás különböző dolgok. Ha feltérképezem a helyzetet, erre alapozva jó döntéseket hozok - ez az én olvasatomban éleslátás. De a helyzet felmérése közben kénytelen vagyok szembesülni azzal, hogy bizony az emberek zöme a fennmaradásért küzd. Kénytelen lefaragni azokból a kiadásokból, melyek nem közvetlen a létfenntartáshoz szükségesek. Azzal egyetértek, hogy ha felmértem a valós helyzetet, nem kell a kardomba dőlni, és feladni, hogy úgyis minden hiába! Viszont lehet, hogy koncepciót kell váltanom.
Nagyon várom a webkonferenciát! Sanyitól és Balázstól mindig inspiráló, hasznos, és jól alkalmazható ötletet, tanácsot kapok.

Szerda, 2009. Július 01. 9:37

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről


Ellenőrző kérdés
Ezt a kérdést azért tesszük fel, mert szeretnénk tudni, hogy Ön egy emberi lény és nem egy automatizált kommentező szoftver.
Image CAPTCHA
Kérjük, írja be milyen karaktereket lát a fenti képen!