Maximalizálja feliratkozási arányát pofon egyszerűen pár perc alatt [videó]

Feliratkozási folyamat elkészítésekor gyakran nehéz eldönteni, hogy melyik ujjunkat harapjuk meg: Magas feliratkozási arányt, vagy sok adatot szeretnénk a feliratkozóktól? Íme egy módszer, mellyel egyszerre tudja mindkettőt megvalósítani, ráadásul technikailag is pofon egyszerű az egész.

A módszer lényege, hogy első lépésként kérje csak be a feliratkozók e-mail címét, majd a köszönőoldalban kérje el mindazokat a további adatokat, amelyekre még szüksége van.

Ezzel a módszerrel az első lépésben maximálni tudja a feliratkozók számát, a második lépésben pedig extra adatokat tud szerezni a feliratkozókról. Akik pedig nem adják meg adataikat a második lépésben, azok ettől még ugyanúgy feliratkozóvá válnak, pusztán azok közé tartoznak, akikről csak az e-mail címet tudja.

A MailMaster "Több lépéses űrlapok létrehozása" funkciójának segítségével mostantól akárhány űrlapot könnyedén egymáshoz kapcsolhat pár kattintással, ráadásul a sorrendjüket is tetszőlegesen megváltoztathatja - ezzel is villámgyorsan letesztelve, hogy az egyes lépések milyen sorrendje hozza a legtöbb adatmegadást.

Hogyan tudja ezt Ön is pár perc alatt megvalósítani? Nézze meg alábbi videónkat és megmutatjuk!

Fontos: Ugyanezen megoldással természetesen nem csak feliratkozó űrlapot készíthet. Piackutatási-, elégedettségi felméréseit szintén tagoltabbá, feldolgozhatóbbá teheti feliratkozói számára. Nézze meg a videót, és vesse be a funkciót akár már ma

FONTOS! - Ne engedje, hogy alkalmatlan technikai eszközök, vagy a megfelelő eszközök teljes hiánya lefékezze vállalkozását! Regisztráljon most INGYENESEN a világszínvonalú "minden az egyben" marketing- és értékesítés automatizálási rendszerünk használatára.

Ne feledje: Az Önműködő Értékesítés és Marketing teljes koncepcióját, konkrét marketing és értékesítési ötletekkel, teljes rendszertervekkel - amiket csak le kell másolnia -, sőt a megvalósításhoz szükséges eszközöket is, szóval mindent, ami csak szükséges lehet, beletettünk a "Nagy ÖNMŰKÖDŐSÍTŐ"-be - INGYENES 4 az 1-ben felkészítő csomagunkba.

Ha még nem iratkozott fel, kérem, ne habozzon egy pillanatig sem: Önműködő Értékesítés, egyszer s mindenkorra!


 

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről


Ellenőrző kérdés
Ezt a kérdést azért tesszük fel, mert szeretnénk tudni, hogy Ön egy emberi lény és nem egy automatizált kommentező szoftver.
Image CAPTCHA
Kérjük, írja be milyen karaktereket lát a fenti képen!