Nekem 6 hét alatt megvolt! Önnek mennyi ideig szokott tartani?

6 hétig tartott a Pongor-Juhász Attila módszerével megtalálni az új pénzügyi asszisztens - irodavezető kollégánkat, és köszönetem jeléül Attila minden olyan megrendelőjének, aki a mostani kampányban megrendeli Attila dobozos kurzusát, felajánlom a segítségemet.

(Ha Önnek tovább szokott tartani egy igazán jó munkatárs megtalálása, mint hat hét, akkor óriási szüksége van erre az anyagra! És ne mondja, hogy "...ez csak egy irodavezető...", ugyanis egy jó irodavezető már majdnem ügyvezető! Az USA-ban pl. sok kisvállalatnál a COO (Chief Organising Officer ~ kb. Működtetési Igazgató, az irodavezetőhöz hasonlítható) a CEO (Chief Executive Officer ~ Ügyvezető Igazgató) után a cég második embere.)

Vissza a felajánláshoz: Egy telekonferencia, videó konferencia vagy valamilyen egyéb módon nagyon szívesen átadom a kiválaszási folyamat során készített (személyes adatokat nem tartalmazó) dokumentumaimat, mindazokat, amelyek segítették a munkát, plusz nagyon szívesen segítek a részletekkel kapcsolatban. Azt gondolom, hogy ezalatt a három "menet" alatt igen sok tapasztalat gyűlt össze, amely Önnek is nagy segítséget jelenthet, ha éppen hasonló munkakörbe keres új kollégát.

Itt tudja megrendelni a kurzust (amelyet nem csak a hozzám hasonló HR anitálentumok tudnak nagy haszonnal alkalmazni).

Az általam felajánlott dokumentumokhoz és a konzultációhoz való hozzájutás részleteit pedig Attila fogja elküldeni Önnek a rendelést követően (adjon neki egy kis időt a szervezésre, ugyanis ő is csak innen értesül a felajánlásomról :-)))

Holnaptól pedig végre újra online marketing. Nagy kanállal! AAhhhh...


 

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről


Ellenőrző kérdés
Ezt a kérdést azért tesszük fel, mert szeretnénk tudni, hogy Ön egy emberi lény és nem egy automatizált kommentező szoftver.
Image CAPTCHA
Kérjük, írja be milyen karaktereket lát a fenti képen!