Ha máshol hallanálm, azt gondolnám, hogy ez az interjú "tiszta kamu"... (+éjfélkor lejár az ajánlat)

Valahogy úgy alakult, hogy a blogban beharangozott akciónak nyoma sem volt a blogban - minden információt e-mailben küldtünk el olvasóinknak -, ezért - és pár kósza visszajelzés miatt - úgy döntöttem, hogy az akció végére (ma éjfél) itt hívom fel a figyelmet.

Íme néhány érv, hogy miért érdemes élni az ajánlattal - MA ÉJFÉLIG:

1.) Kockázat nélkül kezdhet el használni egy igazán profi e-mail marketing rendszert, és - ki tudja - talán úgy jár, mint az az ügyfelünk, akinek már egészen rövid MailMaster használat után rohamosan elkezdtek nőni az eredményei, és aki az alábbiakat mesélte el nekem telefonon (6 perc 41 másodperc).

Interjú Pati Nagy Attilával, a Fitness Company Tulajdonosával

Az alábbi sztoriról írtam már korábban a blogban, de később sikerült telefonvégre kapnom Attilát, amikor saját maga is elmesélte a történetét.

A lényeg röviden: A MailMaster-re való átállás után rövid időn belül 2-3-szoros eredmény növekedés "pusztán" attól, hogy a levelek sokkal nagyobb arányban értek célba.

2.) Az első hónapban korlátlan számú levelet küldhet a MailMaster-rel, és csak a 2.000 Ft-os alap havidíjat kell kifizetni.

3.) Olyan háttértámogatást kap, mint amilyet talán sehol máshol: Részletes leírások a szoftver kezelőfelületén, részletes tudásbázis rengeteg szöveges és videó anyaggal, egyre több esettanulmánnyal, felhasználói fórum és kedves, segítőkész ügyfélszolgálat.

4.) "Négy napos készpénznyomda" néven egy komplett kampányt is kap MailMaster fiókjában, melyet már csak személyre kell szabni (szövegírás), de a személyre szabáshoz és a használathoz minden segítséget megkap egy részletes oktató videó formájában.

5.) Amennyiben igényli, 40%-os kedvezménnyel (bruttó 14.500 Ft megtakarítás) jelentkezhet az E-mail Marketing Profi(t) Képző szeptember 29-én kezdődő 6 hetes online tanfolyamra.

6.) Amennyiben "velünk marad", akkor október végén megkapja három olyan automatizált kampányunk részletes esettanulmányát, amelyek teljesen egyedülállóak a hazai piacon, és amelyek már csak újdonságuknál fogva is jelentős eredményeket hozhatnak bárkinek. Az esettanulmányok minden lényeges információt tartalmaznak az alapelvektől egészen a részletes megvalósításig.


 

nem foghatunk mindent a technika "ördögére"

A Pati Nagy Attilával készült interjúból nem igazán derült ki, hogy ténylegesen mi volta probléma a régi hírlevél szoftverével vagy a szerveren miért voltak akadályok? Sajnos nem csak Ő úszott el, szerintem sokan vagyunk így. Még szerencse, hogy nem 20 ezres ügyfélnek kellett a kampányomat kiküldeni.......de velem is megtörténhetett volna. Azért jó lenne tudni, hogy mi is okozza ezeket a problémákat más hírlevél rendszereknél és szervereknél és pláne, hogy ki is a szolgáltató. (persze, lehet,hogy ez etikátlan)

A másik infó szintén lemaradt, hogy a mailmaster mennyire szolgálta ki Attila kampányát. Mivel lett jobb. Pl. kevesebb visszapattanó, gyorsabb levélküldés, stabilitás, alkalmazhatóság...stb. Azért az biztató, hogy végül szuperül sikerült a kampámya a MailMaster szofverrel! Gratula!

Üdvözlettel:
Nagy Péter
MailMaster próba felhasználó

Hétfő, 2009. Szeptember 14. 13:55
  

Szia Péter,

Mi volt a gondja az előző szoftverrel: Telepítős szoftvernél nem lehet rendesen kezelni a visszapattanó leveleket. Ennyi az egész. Gyakorlatilag még rendszergazdának is kellene lenned hozzá, de még akkor sem lenne tökéletes. Ez egy technológiai adottság az ilyen szoftvereknél.

Mit csinált másképp nálunk? Semmit. A levelek célba értek, a levelezőrendszerek nem tiltották le a címét, ilyenek. De ezekért neki nem kellett már semmi extrát tennie. Mivel a MailMaster egy szolgáltatás, mi ezeket csináljuk folyamatosan, és nem az ügyfélnek kell bajlódnia vele...

EZ a különbség.

Üdv,
Balázs

Hétfő, 2009. Szeptember 14. 14:35
  

Balázs válasza pontos. Egy szakmai kiegészítést még tennék: a küldő szerver IP címének "elismertségén" múlik nagyrészt, hogy a levelek célba érnek-e vagy sem. Ha az e-mail tartalma tökéletes, a spam gyanúja fel sem merül, de egy rossz "hírnevű" IP címről kerül elküldésre, akkor valószínű nem fog célba érni - főleg a nagyobb szolgáltatóknál. Bővebben erről biztosan szó lesz az e-mail marketing tanfolyamon.

Hétfő, 2009. Szeptember 14. 14:59

Mailchimp

Ez miben tud többet, mint a Mailchimp? Mert drágábbnak drágább.

Hétfő, 2009. Szeptember 14. 14:03

Néhány apró...

Köszi a kérdést:

Az első és legfontosabb: A MailMaster beszél magyarul, és az ügyfélszolgálata is, nem is akárhogyan! :-)

A MailChimp egyébként nagyon szuper szoftver, hatalmas a funkciólistája, de sok benne a parasztvakítás (értsd: jól hangzik, földig esik az állam tőle, de soha nem használnám a mindennapokban).

A kezelése kicsit nehézkes (a fiókodban való navigáció bonyolult).

A tudásbázisa főleg szöveges és nagyon felületes, az oktatóvideói pedig végképp nem teljesek (bár olyan effektek vannak bennük, amiket szintén nagyon irigylek, csak nem segítik a használatot).

Pár idézet munkatársainktól:

  • Gyuri mondta: "Én levakartam magam a form editortól. Ekkor döntöttem el, hogy írok magunknak egy normális form varázslót."
  • Robi mondta: "Egy kampányt nem tudtam vele rendesen kiküldeni... mindenféle hibaüzenetet kaptam... megnéztem a tutorialt, de attól sem lettem okosabb..."

Viccet félretéve: Szeretnénk olyan szépek lenni, szeretnénk annyi ügyfelet, de a szoftverünk rugalmasságát, értelmes funkcionalitását és nagyon részletes tudásbázisát nem cserélnénk el velük.

Üdv,
Balázs

Hétfő, 2009. Szeptember 14. 14:20
  

Az, hogy nehézkes, nem segítik a használatot, rugalmasabb stb. nagyon szubjektív dolgok. Azért kérdezem, mert akiknek eddig ajánlottam a MailChimpet, nagyon dicsérik, alapból integrálható sok CMS-sel, a kezelhetőségén a kezdeti bukdácsolásokon túl a kevésbé szakik sem csúsztak el. Ezért kérdezem, hogy milyen objektív tények szólnak a MailChimpről való váltás mellett.

Hétfő, 2009. Szeptember 14. 18:38
  

Ok, akkor nézzük másképp. Ha valaki elégedett vele (bármelyikkel), akkor nem hiszem, hogy kell a váltáson gondolkoznia. Ha hall egy funkcióról, amitől nagyon csorog a nyála, és tényleg van kihatása az eredményekre vagy a használhatóságra, akkor érdemes elgondolkozni.

Aki viszont kicsit kevésbé technikai, és az angollal sem annyira perfekt, annak jól fog jönni a sok nagyon alapos oktató videónk meg a többi támogatás, és aki még ezekkel sem boldogul... szóval olyan nem igazán van.

Üdv,
Balázs

ui.: azért érdemes rajta tartani a szemed az újabb és újabb esettanulmányokon, mert kiderülhet még egy-s-más arról, hogy mivel tudunk többet ;-)

Hétfő, 2009. Szeptember 14. 19:03
  

Én már próbáltam a Mailchipmet, és nem jött be, nekem kissé nehéz volt a kezelése.

Hétfő, 2009. Szeptember 14. 17:37

"Négy napos készpénznyomda" = "4 days cash machine" ?

A "Négy napos készpénznyomda" véletlenül nem a "4 day cash machine" tükörfordítása amit Frank Kern adott bónuszként a Mass Control internet marketing tanfolyamához?

Csak kíváncsiságból kérdezem.

Hétfő, 2009. Szeptember 14. 19:34

Eltaláltad és mégsem :-)

Heló,

De, ugyanis az ötletet a Frank anyaga adta. De nem az, hogy jónak találtam, hanem éppen ellenkezőleg. (Amúgy minden mást imádok a Frank Kerntől, de ez egy elég gyenge cucc. Egyébként ezt az oktatóanyagban is elmondom.)

A Frank anyaga egy olyan kampányt mutat be, amelyikben minden levélnek 95%-ban ugyanaz a szövege.

Azt gondolom, hogy ez gáz, és ha ugyanazokat az e-mail-eket küldöd ki a felhasználóknak minden nap, akkor azt könnyen erőszakoskodásnak veszik. Itthon is van olyan "guru", aki így küldi ki az e-mail-jeit, és nem érti, hogy miért nem jönnek a rendelések. Halál ciki!

(Az amerikai piacon lehet, hogy ez OK, ahol azért küldesz 5 e-mailt, mert hátha egyet észrevesznek, de szerencsére nálunk még nem mindenki kap annyira sok e-mailt.)

A mi anyagunknak négy része van:

a.) A kampánylevelek szövege, ami egy saját kampány szövege kicsit általánosítva, de úgy, hogy még tovább kell alakítani.

b.) Az oktatóanyag, hogy mi miért úgy van a szövegben, ahogy van. Ez egy egy mini kampány szerkesztési oktatóanyag. Nem szövegírási, hanem kampány szerkesztési. Ilyet még mástól nem láttam!!!

c.) A kampány és a hírlevélrendszer elemei leprogramozva a MailMaserben.

d.) Részletes technikai útmutató, hogy hogyan kell személyre szabni a MailMasterben lévő dolgokat.

Ez így ok? ;-)

Üdv,
Balázs

Kedd, 2009. Szeptember 15. 8:37

4 napos készpénznyomda

Persze hogy oké, mint mondtam csak kíváncsiságból kérdeztem, gondoltam, hogy nem magát az anyagot fordítottátok le - túl nagy a különbség Amerika és Magyarország között hogy az működne.

Üdv
HG

Kedd, 2009. Szeptember 15. 11:03

a CMS rendszerekhez "jár" ingyen modulként is

Hali,

Mennyivel tud ez a rendszer többet, mint amiket a CMS rendszerekhez ingyen adnak, illetve ingyen letölthetőek. A Joomla-nál, ami nem tagadom az én kedvencem, nagyon sok modul közül lehet válogatni, ingyenesek és alacsonydíjasak között.

Üdv.:
Phurtoo

Szerda, 2009. Szeptember 16. 15:18

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről


Ellenőrző kérdés
Ezt a kérdést azért tesszük fel, mert szeretnénk tudni, hogy Ön egy emberi lény és nem egy automatizált kommentező szoftver.
Image CAPTCHA
Kérjük, írja be milyen karaktereket lát a fenti képen!