Jön a nyár, jön a... Mi is jön pontosan?

A konkurens cégvezető szépen összecsomagolja a cókmókját, és a családjával együtt -  kedve szerint és pénztárcájához mérten - elhúz a spanyol, horvát, vagy éppenséggel a magyar aranypartra, majd minden igyekezetével igyekszik megfeledkezni a válság közepette hatalmas méreteket öltő uborkaszezonról.

Mindeközben mit csinál Ön, az élelmes magyar KKV cégvezető?

Úgy dönt, hogy ebben a szezonban megelégszik fele akkora sörhas növekménnyel, és felkészül az őszi "aratásra". Mert igen, a felkészülést nem augusztus 21-én kell elkezdeni!

Persze én is szeretek nyaralni, lazítani, viszont amit még nagyon szeretek a nyárban, hogy ez az az időszak, amikor tényleg nagyon sokan visszaveszik a tempót - nálunk is enyhébb a hajtás - és ilyenkor végre minden eddiginél több figyelmet tudok fordítani a tanulásra és a nagyobb előkészületekkel járó projektekre.

Idén szerencsére még előbb kezdtük a felkészülést, és mostanra érett be számos korábbi fejlesztésünk (mostanra pörgött fel teljes tempóra a Profi(t) Képző Program, és most vezettük be a MailMaster legújabb verzióját is (hírek a jobb felső sarokban), úgyhogy mostantól teljes erőnkkel az Ön felkészülésére, az Ön fejlődésére fogunk tudni fókuszálni.

Meg kell mondjam viszont, ha Ön is hasonlít legtöbb olvasónkhoz és sok ügyfelünkhöz, akkor bizony van is tennivaló online marketing téren ebben a válságjelenségektől terhes időszakban, de semmi gond, aki most komolyan veszi a tanulást, az online marketinget és a fejlesztéseket, az a kanyar után legalább egy testhosszal előrébb fog tartani, mint konkurensei.

És hogy mi következik? Sanyi blog (!), ingyenes válságmenedzsment és válságmarketing képzés online, e-mail marketing képzés szintén online, marketing és cégépítési tippek twitteren, további ütős MailMaster funkciók (amik versenyelőnyt hoznak Önnek is), de először Profi(t) Képző Szeminárium csütörtökön a célcsoport meghatározásról... (igen, most nincs nyilvános regisztrációs oldal :-)


 

A nyár nem feltétlen pangás..

Szia Balázs,
biztos szakterület függő is, de nálunk nyáron egyáltalán nincs pangás.
Sőt, többen jönnek tréningre, képzésekre, sokan a nyári időszakot (mint ahogy Te is) használják tanulásra.
Sok konkurens oktató cég nyáron visszavesz a tempóból, bezárnak hónapokra, mondván: úgyis jön az uborkaszezon...na ez az én kedvenc időszakom :-))
Mondjuk ez inkább az informatika sulinkra igaz.
Szóval szerintem simán ki lehet hozni a legjobbat egy nyári "pangó" időszakból is.
Ilyenkor érzem nagyon, mennyire marketing függő tud lenni a forgalom..
Sanyi blog? Na ez nagyon izgalmasan hangzik..már hiányoltam.

Szombat, 2009. Június 06. 11:27

Hol nyaralunk?

Ebben az évben én is biztosan kihasználom az "uborkaszezont" a felkészülésre

Szombat, 2009. Június 06. 18:43

Gábor megy, Sanyi jön!

Nagyon kíváncsi leszek erre a Sanyi blogra. Nagy ötlet. Nem azért mert az MSZII listás TOP 1 most fizetősé teszi a blogját, hanem Sanyi, aki 2. az MSZII listán, még nem jelent meg ilyennel és ez a legjobb alkalom, hogy megtegye.

Hétfő, 2009. Június 08. 10:02

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről


Ellenőrző kérdés
Ezt a kérdést azért tesszük fel, mert szeretnénk tudni, hogy Ön egy emberi lény és nem egy automatizált kommentező szoftver.
Image CAPTCHA
Kérjük, írja be milyen karaktereket lát a fenti képen!