Válságmarketing Webkonferencia - A díjmentes regisztráció elkezdődött!

Nagyon sok szeretettel köszöntöm, Schlingloff Sándor vagyok, és a Válságmarketing Webkonferencia egyik beharangozó üzenetével jelentkezem.

Ez a webkonferencia-sorozat – kicsit nagyképűen mondom így, hiszen két részből fog állni – azt gondolom, hogy egy igazi hiánypótló információ sőt, ha mondhatom úgy, egy sorsfordító információ lesz nagyon sokunk számára.

Azért merem ezt mondani, mert az elmúlt években-évtizedekben azt tapasztaltam és azt láttam, hogy életünk legnagyobb nehézségeire később úgy gondolunk vissza, hogy ezek voltak azok az idők, azok a helyzetek, amelyek leginkább előre vitték az életünket.

1. Rész: 2009, július 9. csütörtök, 18:00
Erő a nehézségek leküzdéséhez! A válságpszichológia és Gyakorlati alkalmazása

2. Rész: 2009, július 14. kedd, 18:00
A 10 válság idején leggyakrabban elkövetett online marketing hiba, és a rájuk adott megoldások

A válság, a nehézség az az időszak, amikor képesek vagyunk átlépni az árnyékunkat, amikor végre nem a kényelmet, nem a biztonságot választjuk, mert ezeket többnyire el is veszítjük a válság alatt, hanem végre a lehetőségeink felé lépünk. Amikor a bennünk rejlő nagyszerűség kiaknázására törekszünk, amikor erre rá vagyunk kényszerítve, és amikor fejlődésünknek azon a folyamatán, amelyet eddig kényelemből vagy, mert nem volt rá szükség, elmulasztottunk, végre átmegyünk. És így az életünk olyan módon lép előre, ahogyan soha azelőtt.

Úgy gondolom, hogy a Válságmarketing Webkonferencia egy igazán sorsfordító alkalom lesz – nemcsak üzletileg, hanem mert olyan felismerésekhez is segítheti Önt, amely felismerések az életének minden egyéb területén is nagyságrendi előrelépéseket hoznak: felszabadulást, bátorságot, a jövővel szembeni vadonatúj, sokkal erősebb, sokkal bátrabb hozzáállást.

Remélem, hogy a konferencián Önnel is találkozunk!


 

A válság csak nézőpont kérdése! Ne vegyél be fájdalomcsillapítót

Aminek fájni kell, az hadd fájjon! Azért van...., az egy jelzés, s az okot kell megszüntetni, nem a tünetet!
Ez a válág is csupán egy visszajelzés, egyszerűen egy business-szituáció, ennyi.
Minden valamire való eredmény csak az erőfeszítések árán született meg. Én már úgy tekintek minden ilyenre, hogy hú, milyen jót hoz nekem ez? .... a jövőt illetően? Mit tanulhatunk belőle?
Nézd csak a Jackot! Adóságai voltak, belekezdett ebbe az emberfeletti Londoni koncert-túrnéba, hogy pénzt szerezzen az adóságok rendezésére. Se szellemileg, se fizikailag nem volt olyan állapotban, hogy végig tudta volna csinálni. A felsőbb vezetés viszont "megoldotta" a gondot, elmenetelével iszonyú lemezeladások történtek, komoly pénzbevétellel. Az ő célja tehát megvalósult. Az most más kérdés, hogy a fájdalomcsillapítókat, amik elsavasítják a szívizomzatot ( lásd: http://alga-akademia.blogspot.com) , nem kellett volna bevennie, illetve hagynia, hogy megszokja őket.
Mindebből sokat lehet tanulni. Tehát örüljünk a válságnak. Ahogy örülni kell, a betegségeknek is, mert azok mind-mind egy jelzés, hisz a betegség a lélek nyelve. Csak olvasni tudni kell benne.

Tisztelettel:
dr.Rémay Roberto László
Vitality-tréner,Ironman
http://wellness-akademia.blogspot.com

Péntek, 2009. Július 03. 18:31
  

Bizony sok igazság van a hozzászólásodban, amivel magam is egyetértek. A mostani "válság" egy szükséges rossz, ami megtisztítja a világot a felesleges és rosszul működő cégektől.
Tudom, hogy ez nem vigasz azoknak, akik már belebuktak, vagy afelé sodródnak, de akik igazán akarnak, azok talpon tudnak maradni a megfelelő intézkedésekkel, lásd a Rába példáját.

Szombat, 2009. Július 04. 16:00

nincs válság...

nincs válság...

...de jól hangzik, mert végre mindenki - tisztelet a kivételnek - elbújhat valami mögé a felelősség elől: KIEMELKEDŐEN JÓT és KIVÁLÓAN kell csinálni, és most, amikor a hiszti miatt mindenki megnézi, mire költ, ez már önmagában elég megsokszorozni a megrendeléseket.

a többiek nyugudtan vegyenek be piruálakat :)

szép napot mindenkinek!

Péntek, 2009. Július 03. 19:19

Válság menedzselés

A webkonferenciát jó lehetőségnek tartom a kezdők és haladók segítésére is. Sajnos azonban 100 emberből talán 3 képes változtatni a sorsán.
Sok sikert mindenkinek!

Péntek, 2009. Július 03. 20:01
  

Mindenki képes, csak nem mindenki akar. Sokszor már ott kezdődik a probléma, hogy nem ismeri fel.

Péntek, 2009. Július 03. 20:10

Változás

Igen, kutatnunk kell a megoldásokat, és szükség van a fejlődésre, új lehetőségek megismerésére.

www.nyereseges-sportfogadas.shp.hu

Péntek, 2009. Július 03. 22:39
  

Örülök a lehetőségnek, és kiváncsian várom a konferenciát. De lehetne egy kérdésem: megoldható lenne, hogy az előadás anyagát letölthető formában is megkaphassuk?

Péntek, 2009. Július 04. 1:24
  

Igen, aki jelentkezik a webkonferenciára, az valószínűleg le fogja tudni tölteni egy rövid ideig a webkonferencia után.

(Viszont biztosan nem lesz hosszan elérhető közkincs belőle :-)

Üdv: Balázs

Szombat, 2009. Július 04. 7:14

innováció

Mai problémáink nem oldhatók meg elszigetelve, mindenkinek szerepet kell vállalnia a megoldásban. Nemcsak technikai, hanem gazdasági és társadalmi innovációra is szükség van.

www.3dflash.hu

Szombat, 2009. Július 04. 7:23

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről


Ellenőrző kérdés
Ezt a kérdést azért tesszük fel, mert szeretnénk tudni, hogy Ön egy emberi lény és nem egy automatizált kommentező szoftver.
Image CAPTCHA
Kérjük, írja be milyen karaktereket lát a fenti képen!