Miért és kinek NEM működik az e-mail marketing? Az elveszettnek hitt tanácsadó vallomása...

Az elmúlt két hónapban sokkal inkább megfigyelője, mint aktív részvevője voltam az Internet-Marketing.hu oldal körül történt eseményeknek.

Ennek ellenére - vagy talán pont ezért - minden korábbinál jobban látom azt a szomorú tendenciát, hogy online vállalkozók, online marketingesek miközben sikerre éhesen próbálják megtalálni az online eredményességhez vezető utat, három hozzáállás egyikével vagy másikával vágják el magukat pont ettől az úttól...

Hogy mi ez a három hozzáállás? Erről beszélek az alábbi videóban...

Jelentkezzen a szeptember 29-én induló E-mail Marketing Profi(t) Képző 6 hetes online tanfolyamra, és váljon olyan eredményessé az e-mail marketing használatában, mint az Ön által leginkább irigyelt marketingesek!

garancia

"Nem marad le semmiről garancia": A hat hetes tanfolyam minden egyes előadásáról hang- és videó felvétel is készül, melyeket korlátlan számú alkalommal és korlátlan ideig bármikor ismét meg tud nézni!

garancia

"Elégedettségi garancia": Vegyen részt az online tanfolyamon, és amennyiben bármi miatt úgy érzi, hogy nem volt megelégedve az eredménnyel, pénzét visszafizetjük.


 

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről


Ellenőrző kérdés
Ezt a kérdést azért tesszük fel, mert szeretnénk tudni, hogy Ön egy emberi lény és nem egy automatizált kommentező szoftver.
Image CAPTCHA
Kérjük, írja be milyen karaktereket lát a fenti képen!