El sem hiszem, hogy blogolok! :-)

Valószínűleg újra meg újra elfelejteném megnézni a kommenteket – és egyébként ez lehet, hogy most is meg fog történni –, s valahogy mindig távolt állt tőlem. Másfelől viszont mindig is irigyeltem azt a közvetlen kapcsolatot, amit a blogoláson keresztül a blog szerzője kiépíthet az olvasóival, irigyeltem azt a befektetést, azt az értéket, amit ezen keresztül közvetíteni tud.

Balázs és Gyuri azonban egy olyan ötlettel álltak elő, amely kiküszöböli limitáltságomat, mégis lehetőséget teremt arra, hogy blogoljak: ez az audio-blog, ez a megoldás!

(...a bejegyzés alatt található az eredeti felvétel...)

Alkalomról alkalomra felveszek egy rövid üzenetet, amit ők átírnak és blogban közzétesznek. Én magam, valamint Balázs, a kiváló hozzáértésével és észrevételeivel, és Gyuri is figyelemmel fogják kísérni a blogot. Hozzá fogunk szólni, bár lehet, hogy nem mindig én, lehet, hogy néha csak Balázs, lehet, hogy csak Gyuri, de az is lehet, hogy mind a hárman, ám egészen biztos, hogy egy izgalmas és tényleg értékes információkat, értékes kérdéseket és a rájuk adható legjobb válaszokat fogja ez a blog tartalmazni!

Úgyhogy ez egy üdvözlő üzenet, itt vagyok, és remélem, hogy tényleg nagyszerű szolgálatot tehetek mindannyiukért! Még egyszer köszönöm a megtisztelő bizalmat, és jó blogolvasást és -kommentelést kívánok!

 


 

Gratulálok!

Kedves Sándor!

Eddig is nagyon szívesen olvastam és hallgattam az anyagait, kíváncsian várom a blog bejegyzéseket is. Sok sikert és kitartást kívánok!

Szombat, 2009. Június 13. 13:38

Éljen!

Akkor most akármit írhatok rólad, mert úgyse fogod olvasni?:D
Ahhoz képest jól kezdted a blogolást.:)

Szombat, 2009. Június 13. 15:07

Nagy öröm!

Kedves Sándor!

Nagyon megörültem mikor ma reggel egy értesítő levélből értesültem róla hogy, elindul egy blog melyben te is publikálsz majd. Nagy tisztelettel és örömmel várjuk írásaidat itt az internet-marketing.hu-n.

Üdv:
Pécsek Ervin
Fülöp Károly

Webjövő
Informatika

Szombat, 2009. Június 13. 15:30
  

Hajrá Sanyi! Szurkolok!

Borsi Erzsébet.

Szombat, 2009. Június 13. 15:46

Blog

Ez tényleg meglepő!
Tudjuk, hogy a bizalom alapja az átláthatóság. Tudtam, hogy eddig is folyamatosan tájékoztattál a projektjeid alakulásáról, és sikerült is kommunikálnunk arról, hogy milyen előnyük fog személy szerint származni az ötleteidből. Eddig is megtettél mindent, hogy legyen kommunikáció és, hogy eljusson minden infó felénk. Örülök, hogy ezt a csatornát is befogtad erre. Nem lehet mindenkit e-maillel bombázni. Blogolás jó dolog, és remélem ezen keresztül továbbra is érezni fogjuk a figyelmedet, személyedet.

Üdvözlettel: Nagy Péter
3dflash...univerzális tervezési megoldások

Szombat, 2009. Június 13. 17:39

Kaptam is meg nem is

Most már tényleg meg kell csináltassam a hangot a gépen.
Eddig halogattam, de most időt kell szakítsak rá.
Amúgy, lehet, hogy épp itt tanultam, hogy nem ragaszkodhatunk mereven egy egy elképzeléshez, van, amikor meg kell változtatni a véleményt.
Vagy valami ilyesmit.

Szombat, 2009. Június 13. 17:53
  

Üdv Sándor!
A Rád jellemző módon, ha csinálod akkor Te másképp csinálod!
Ugye, hogy sose mondjuk, hogy soha. :-))
Köszöntelek a blogolók között és várom a folytatást.

Nem is tudod, hogy annakidején, amikor először olvastam a weblapodat azonnal kinyomtattam a szövegedet, mert hogy ez a pasi őrült, mert ennyi cuccot ide tesz ingyen!
Aztán a 200-adik oldal körül jöttem rá, hogy én voltam tudatlan.
Azóta tanultam egysmás dolgot Tőled amit köszönök.
Jó blogolást!

Szombat, 2009. Június 13. 18:39
  

Szia, Sándor!
Csak egy észrevétel: ha már audió anyagot készítesz, miért nem hagyod úgy? Audio-podcasting a műfaj, mint ahogy létezik video-podcasting is. Én nem íratnám át a hanganyagot nyomtatottba.

Minél többféle eszközt használ egy blog, annál interaktívabb lesz. Hamar hozzászokik a közönség ahhoz, hogy egy blogger így vagy úgy dolgozik. A Google-féle rangsorolásról nem is beszélve: a WordPress pluginokkal az audio és videó bejegyzések újabb kaput nyitnak a SEO területén.

Én ezt nem hagynám elveszni.

oliveR

Szombat, 2009. Június 13. 21:30

Hmmm...

Jó gondolat! Tetszik... Beszélek Gyurival és Balázzsal és ha nincs ellenjavallat... miért is ne!

Köszönöm a tippet! :)

Hétfő, 2009. Június 15. 19:09

üdvözlégy

na hajrá akkor dolgozzunk.....

Vasárnap, 2009. Június 14. 11:47

marketing a neten???

Sziasztok!
Hát megvallom kíváncsian várom milyen marketing témákról lesz ezen a blogon szó, mert hát holtáig tanul az ember és mint én is embernek érzem magam :P , ezért nyitott vagyok az új infókra. Sok sikert kívánok neked Kedves Sándor és remélem hasznos és tartalmas blogolás lesz a tied. Én mindenesetre vissza-vissza kukkantok, hogy mi sül ki belőle. Én nem rég kezdtem a marketingelést, (mert a saját cégem megkívánta: http://www.festekszer.hu ) és nagyon élvezem mert úgy gondolom hogy ez jó sok kihívás elé állít, és rengeteg új dolgot tanulhatok, továbbá végre használhatom az eddig kihasználatlan kreativitásom. Jelenleg főkönyvelő vagyok de már nagyon unom :D.
na mindenesetre jó munkát és sok kattintást kívánok nek(ed; tek)!
Üdv:
Árva Barnabás
Festékszer kft.
web: http://festekszer.hu
mail: arva.barnabas@festekszer.hu

Vasárnap, 2009. Június 14. 16:43

Wolf befejezte Schlingloff elkezdte

Biztos nincs összefüggés, de azért érdekes egybeesés. Kíváncsi vagyok ez a blog is egy dm blog lesz, vagy valós blog, valós infókkal.

Hétfő, 2009. Június 15. 21:24
  

A tárgy mező nem jelent meg. Így értelmezhetetlen a hozzászólásom.

A címnek azt szántam, hogy

Wolf befejezte Schlingloff elkezdte.

Hétfő, 2009. Június 15. 21:26

Hajrá Sanyi! :-)

Hajrá Sanyi! :-)

Izgatottan várom, mivel lepsz meg.
...egy-két "Egypercesnek" például örülnék. Amúgy most a vlog trendi.
-> és innen jut eszembe; mi lesz a Twitterrel? ;-)

Kedd, 2009. Június 16. 21:54

Gratula az új bloggernek!

A rengeteg egyéb anyag után: mi jöhet még?
Örömmel, érdeklődéssel várom.
Gratulálok az újabb és újabb ötletsorozathoz, a kiváló szövetségeshez, a nagy munkabíráshoz és a bámulatos rábeszélő-készséghez, melynek ember legyen a talpán, aki ellenáll :)
Good luck, good bloging!
- szgá - írópult

Vasárnap, 2009. Június 22. 0:28
  

Kedves Sándor!

Egyszerű alföldi parasztként fel nem foghatom, mitől forradalmi a pillanat, amikor elkezdesz blogolni, de hát annyi "forradalmi" pillanatot éltem meg az elmúlt években, hogy ezen már meg sem ütközöm.

Szerda, 2009. Június 24. 16:12

eltűnt poszt

Egyik szemem sír, a másik nevet!
Azért nevet az egyik szemem, mert ez tényleg jó, hogy akkor, amikor Wolf Gábor abbahagyja a blogolást, a másik "guru" Sándor pedig elkezdi!
Viszont a másik szemem sír!
Lehet, hogy most belecsúfítok a dolgokba, de nekem júni 13.-án szó szerint ugyanezzel a szöveggel landolt a postaládámban Sándor első blogbejegyzése.
Akkori örömömben tettem is egy elég hosszú posztot is, amit most meg nem látok.
Ki lettem moderálva?
Ha igen, miért?
Az viszont biztos, hogy most nem fogom az akkori bejegyzésem megismételni. Lehet, hogy ez is "kirostálódik"?

Szerda, 2009. Június 24. 19:19

szia

Lehet,hogy nem jó helyre irok,de engem a kereszténység érdekel,erről szeretnék beszélni Sádorral(is) most éppen a végső válasz.2. hallgatom és sok ketás anyagot is át füleltem.
Nagyon tetszik,hogy racionális keresztény értelem-hit sokan azt gondolják,hogy kizárják egymást ebben Sándor jó cáfolat,mellesleg Pálapostol is hatalmas gondolkodó éskomoly hivő is volt egyben.

Szivesen cserélnék gondolatokat erről a támáról én 12éve keresztelkedtem meg és végeztem teológiai főiskolát,mégis valahogy nem működik pár dolog.

Ha olvasod T.Sádor megtisztelnél ha irnál pár sort,bár tudom nagyon elfoglalt ember vagy.

Köszönettel

s.gy

Szerda, 2010. Január 20. 19:03

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről


Ellenőrző kérdés
Ezt a kérdést azért tesszük fel, mert szeretnénk tudni, hogy Ön egy emberi lény és nem egy automatizált kommentező szoftver.
Image CAPTCHA
Kérjük, írja be milyen karaktereket lát a fenti képen!