"Drága Pelikán elvtárs, a nemzetközi helyzet egyre csak fokozódik!"


Üdvözlöm! Még mindíg lobog a hajam a Rich Schefren február végi 7 (!) napos internet konferenciájától, viszont végre készen állok arra rá, hogy megosszam Önnel a tapasztalataimat.

Első lépésként hadd mutassam meg Önnek a konferencia legunalmasabb, legkevésbé különleges előadójának Videó Blogját, csak hogy elképzelése legyen arról, hogy merre megy-halad az internet-világ. A lényeg azonban nem is az, hogy merre, hanem hogy MILYEN TEMPÓBAN! (Kérem, mielőtt klikkel, olvassa még végig ezt a pár sort!)

A sebességkülönbség ami a nagy, nemzetközi, angol nyelvű (és nem ám csak amerikai) internet haladása és a mi kis helyes, középkelet-európai országunk internet közösségének haladása közt érzékelhető, egyszerűen leírhatatlanul nagy.

De mi a túró köze van ennek az Ön életéhez? Nagyon is sok! Méghozzá az, hogyha Ön is rákapcsol - de nem ám gyorsabb szaladással, hanem OKOSABB lépésekkel, akkor valami egészen elképesztő lehetőségek állnak Ön és cége előtt!

Hogy pontosan hogyan? Nos erről fogok Önnek beszámolni mostantól sokkal gyakrabban, de ahhoz, hogy ezt megtehessem, az Ön (vagy az Ön mellett álló) segítségére is szükségem van:

Kérem, hogy ha Ön, vagy ismeretségi körében bárki szenvedélyes vágyat érez aziránt, hogy mélyebben beleássa magát az internet-marketing bármelyik részterületébe (keresőoptimalizálás, PPC kampányok, webanalitika, stb.), hogy ezen területen cikkeket írjon, blogot vezessen, és mindezt az egyik legnagyobb olvasótáborral rendelkező online marketing oldal csapatának részeként tegye, kérem feltétlenül írjon nekünk (és az illetőnek), mi pedig létrehozunk olvasóink számára egy olyan egyedülálló tudástárat, amilyen még nem volt Magyarországon! (Igen, egy olyan oldalról beszélek, amelyikhez képest a jelenlegi Internet-Marketing.hu oldal is csak smafu!)

Legközelebb pedig arról írok Önnek, hogy melyik az a két jelenség, két alapismeret, két alapvető tudnivaló, amelyben igen profivá kell képeznie magát, ha a holnap internet marketingjében IS eredményes akar lenni!


 

  

Egész pontosan hogyan gondolja mindezt, Balázs? Engem érdekelne a dolog, emailben megbeszélhetnénk.

Szombat, 2008. Március 29. 21:47

Köszönöm az

Köszönöm az érdeklődést!

Több ötletem is van, e-mail-ben keresni fogom holnap.

Vasárnap, 2008. Március 30. 13:23
  

Kedves Balázs, engem is nagyon érdekel a dolog. Az Önök tanításainak - és egy "csipetnyi" magánszorgalomnak - köszönhetően szívdobogtató (bár egyeseket irritáló) sikerélményeim vannak a keresőoptimalizálás terén. Várom az emailjét! Barátsággal: Ditta

Vasárnap, 2008. Március 30. 14:47

eddig általában

eddig általában végigolvastam ezeket az emilben kiküldött "okosságokat", hátha valami jó tippet találok

sok újdonság nem volt eddig sem bennük, az az igazság, hanem a netről összeollózott dolgok voltak

de ez a bejegyzés miről szól? a nagy semmiről

sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de legalább a jobbítás szándéka vezérel

Vasárnap, 2008. Március 30. 15:02

Kedves Balázs, nem tudom

Kedves Balázs, nem tudom mire gondol, de érdekel a dolog, mivel nekem is sok tanulnivalóm van még...
Várom válaszátm, tisztelettel: Gabi.

Vasárnap, 2008. Március 30. 15:23

Kedves Balázs! Készséggel

Kedves Balázs!
Készséggel és érdeklődéssel várom az ígért feltételeket, mert én is angol nyelvű honlapokat olvasgatok. Sok honlapon bejelentkeztem "affiliate" partnerként, de sok hasznát nem láttam. Több "traffic exchange" programban is részt veszek, de az ott ígért átkattintási arányokat messze nem tapasztalom.
Viszont két konkrét témában lenne kedvem e-könyvet írni. Tudná ezt használni?

Válaszodat várva a saját postafiókunkon szeretném folytatni a levelezést

Sok sikert

László

Vasárnap, 2008. Március 30. 15:43
  

Kedves Balázs,

Egyet kell értenem a "Gyuszi Bácsival".
Nagyon sok hírlevélen rágom át magam én is.
Sajnos, ez is egy üres bejegyzés.

Egyébként szívesen részt vennék egy valóban működő "műhelymunkában". Várom a folytatást.

Vasárnap, 2008. Március 30. 18:55

Akkor valamiről mégiscsak

Akkor valamiről mégiscsak szó volt :-)

E-mail-ben küldöm a részleteket holnap.

Cs.B.

Vasárnap, 2008. Március 30. 19:00
  

Szia Balázs!

Engem is érdekelnek a "részletek", várom az e-mailt!

Greeg

Hétfő, 2008. Április 01. 0:20
  

Ha én 18 éves vagyok, van több weboldalam, a legnagyobb: 3000 látogtás naponta. (csak az adsense hozza a pénzt)

Két éve lesem a guruk ténykedéseit, olyan szinten, hogy tudom, hogy Khauth Gyuri a legutóbbi (Stabil értékrend a változó világban) című "előadásában" megemlítette, ugyan ezt a borozós weblapot!! (9 nappal ezelőtt)

Új, szakértői weblapomat tervezem, megpróbálom elkészíteni az infótermékemet is. Sajnos nem volt pénzem könyveket venni, előadásokra járni.

Nagyon érdekel a téma, szeretnék mindent tudni, szívesen megosztanám tapasztalataimat, szereznék újakat.

Balázs, szerinted van helyem a csapatban? vagy itt csak veteránok lesznek?

Vasárnap, 2008. Március 30. 20:52
  

Szia Laci!

(Utólagos engedelmeddel belinkeltem az általad említett előadás felvételét :-)

Gratulálok hozzá, hogy ilyen fiatalon már ilyen klassz eredményeid vannak!

Remélem nem csak veteránok lesznek a csapatban, sőt! További infót igyekszem már ma küldeni e-mail-ben, a részleteken pedig folyamatosan dolgozunk a már meglévő csapattal!

Hétfő, 2008. Március 31. 10:08
  

Szia Balázs!!

Mezei halandókkal is megosztod majd a konferencia tapasztalatait vagy megőrzöd az információt a belsős kollégák részére?

Üdv:

Péter

Vasárnap, 2008. Március 30. 23:30
  

Szia Péter, örülök, hogy feltetted ezt a kérdést!

Különböző tapasztalatokat különböző körben szeretnék megosztani. Szeretnék minél többet itt az INM oldalon, de az idő komoly korlát. Épp ezért bővítjük a csapatot is.

Simán átadni az információt biztosan nem akarom - nem hiszem hogy az nagyon hasznos (vagy etikus) lenne -, sokkal inkább kipróbálok mindent amit csak lehet, és amiről van konkrét személyes tapasztalatom, azt átadom. Ez alól az egyetlen kivételt azok a jegyzeteim jelentik, amiket a GPVK felhasználóknak elérhetővé fogok tenni.

Azokat az információkat és tapasztalatokat, amelyek a legtöbb, legrészletesebb magyarázatot igénylik, amelyeket valaki, aki csak épp betoppant ide az oldalra nem tudna értelmezni, nos azokat szintén a GPVK zárt oldalon osztom meg veletek - tehát veled is ;-)

Még egy fontos dolog: Mindaz, amit másképp csinálok mint korábban, az is sokat elmond, csak figyelni kell (meg emlékezni). Egyébként szerintem ez a legfontosabb, még majd írok róla, hogy miért.

Üdv: Balázs

Hétfő, 2008. Március 31. 10:23
  

Havi kb. 2 alkalommal 30-40 perces adást csinálunk 2005-vége óta (http://body.builder.hu/bb_tv.htm4). Az idén meg kitaláltuk (magunktól, trendek elemzése nélkül), hogy bébétév minden nap.

http://body.builder.hu/bbtv_flash.htm4
(FireFoxban sajnos még nem úgy működik ahogy szeretnénk, csak IE-ben - azért van munka ennyi anyag hosztolásával)

Ez azt jelenti, hogy valahogy ráéreztünk a dolgokra? Balázs, engem érdekel minden a videós-trenddel kapcsolatban. Bombázz!

Hétfő, 2008. Március 31. 8:33
  

Engem is érdekelnek a részletek, várom a mailt!
Laci te is küldj egy mailt;)

Üdv,
Péter

Hétfő, 2008. Március 31. 10:15
  

Engem is érdekel a téma, szintén készítettem már néhány weboldalt.

Hétfő, 2008. Március 31. 10:52
  

Balázs, kivancsi vagyok a reszletekre, jomagam is hasonlo szakterulettel foglalkozom, irtam is egy e-bookot azoknak, akik vallalkozokent kepzelik el a jovojuket, ingyenesen letoltheto - Verbeli Vallalkozo a cime.
Kivancsian varom az emailod.

Hétfő, 2008. Március 31. 21:45

Kedves Balázs. Jelenlegi

Kedves Balázs.
Jelenlegi futottak még kategoriából,(napi 100-150 látogató) szeretnék feljebb kerülni minden megoldás érdekel. Sok tekintetben évtizedekkel le vagyunk maradva de a netten a kisebb lemaradást még kőnyebben pótolhatjuk,főleg egy kis közös műhely munkával. Én bennelennék.
Ja a kritikusok bemutathatnák hogy ŐK mit csináltak jobban.

üdvözlettel:georgie

u.i. sokaknak gyuribácsi.

Hétfő, 2008. Március 31. 23:13
  

20 éves egyetemista vagyok. webprogramozással foglalkozom (jelenleg PHP, de a Python, Java és Ruby nyelvek fele is kacsintgatok).
az álmom egy saját internetes vállalkozás elindítása, viszont tapasztalatból tudom, hogy marketing, SEO és egyébb fogalmak/technikák mélyreható ismerete nélkül esélyem sincs bármit kezdeni. természetesen dokumentálódtam már magyar, román és angol oldalakon kisebb-nagyobb sikerrel, de tisztában vagyok azzal, hogy még nagyon sok munka áll előttem.
nem értem pontosan, hogy milyen formában képzeled ezt Balázs, de én mindenképpen vevő vagyok az ötletre. kérlek nyújts némi konkrétabb leírást a tévával kapcsolatban!

Üdv, Ferenc.

Kedd, 2008. Április 01. 13:20

Napos Időt

Napos Időt Mindenkinek!

Engem is érdekelne a téma, ha még nem késő beleszállni :-)

Szerda, 2008. Április 02. 10:38

Kedves

Kedves Balázs!

Érdeklődéssel figyelem az eseményeket, szívesen készíttetnék magamnak egy profi honlapot, de minél többet megtudok, annál bizonytalanabb vagyok, hogy ez hétköznapi halandónak való.
Rajta vagyok, nem szeretnék kimaradni.

Üdv.: Dezső

Szerda, 2008. Április 02. 13:32

Kedves Balázs! 24 éves

Kedves Balázs!

24 éves végzős főiskolai hallgató vagyok, vállalkozásszervező szakon, kereskedelmi szakirányon. A napokban fejeztem be a szakdolgozatomat, melynek témája az elektronikus kereskedelem hazai helyzete és fejlődése (elemeztem benne az online marketing eszközöket is, melyek a honlapépítéshez szükségesek). Közel egy éve egy bank marketingosztályán töltöm a gyakorlatomat és később, ha majd elegendő tapasztalattal rendelkezem, akkor vállalkozni szeretnék offline és online egyaránt. Ezért mindenképpen érdekelne a fent említett lehetőség, ha még van hely a csapatban.

Üdvözlettel: Bay Áron

Hétfő, 2008. Április 07. 10:55

Ok, szuper! Holnap írok

Ok, szuper! Holnap írok neked egy e-mail-t.

Üdv: B.

Hétfő, 2008. Április 07. 20:35
  

Rendben, várom a leveled!

Üdv: Áron

Kedd, 2008. Április 08. 20:36

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről


Ellenőrző kérdés
Ezt a kérdést azért tesszük fel, mert szeretnénk tudni, hogy Ön egy emberi lény és nem egy automatizált kommentező szoftver.
Image CAPTCHA
Kérjük, írja be milyen karaktereket lát a fenti képen!