Horror filmbe illő visszatérés! (csak akkor olvassa el, ha profin akar e-mail marketingezni!)

Horror filmbe illő módon fog hamarosan visszatérni az egyik legjelentősebb e-mail marketing játékos a "Nagy Magyar Online Marketing Valóságba".

Vér (talán) nem fog folyni (bár a versenytársak közül egy-kettő biztosan meg fog sérülni :-), de ahogy számos horror film folytatásában az első rész végén legyőzöttnek látszó főgonosz nagyobb, erősebb és vérszomjasabb, ugyanúgy nagyobb, erősebb, és "keményebb" lesz ez a játékos is!

És hogy kiről vagy miről van szó?

Természetesen a MailMaster e-mail marketing szoftverről van szó. A metafora persze több ponton is sántít, hiszen a MailMaster se nem gonosz, se nem vérszomjas, se nem lett legyőzve az előző rész végén, mégis találó, mert egy ideje nem lehetett hallani róla, hamarosan viszont újra a legkomolyabb e-mail marketing megoldásként lesz nyilvántartva!

A metaforát félretéve hadd válaszoljak azokra a kérdésekre, amelyeket ügyfeleink és tanítványaink egyre többször szegeztek nekem az elmúlt hetekben, hónapokban.

Abbahagytuk a szoftver fejlesztését? Meghalt az e-mail marketing?

Nem, nem álltunk le a szoftver fejlesztésével, de valóban kevesebb időnk jutott rá. Most viszont, hogy már kizárólag néhány VIP ügyfelünk számára készítünk weboldalakat, sokkal több erőforrás jut a MailMaster-re. Annál is inkább fontosnak tartjuk ezt, mert egyre több olyan hangot hallani, hogy az e-mail marketingnek vége, miközben ez távolról sincs így, "pusztán" profi megoldásokat kell alkalmazni. Profi megoldásokat mind marketing szempontból, mint technikailag. Az elkövetkezőkben meg fogjuk mutatni még a kedvüket vesztett online marketingeseknek, hogy az e-mail marketing továbbra is remekül működik, csak éppen egyre kevésbé mindegy, hogy milyen háttérrel és hogyan csinálja.

Nagy igazságok a kimondott szavak mögött

Mostantól itt a jobb oldali sávban, az "E-mail marketingeseknek" blokkban tudja nyomon követni a MailMaster fejlesztésével kapcsolatos újdonságokat, videókat, amelyek két dologra mindenképpen jók lesznek Önnek:

1.) Minden fejlesztés mögött valamilyen nagy e-mail marketing igazság rejtőzik, mindegyik funkcióból megtanulhat valamit az e-mail marketinggel kapcsolatban. Hogy lehet ez? Nos, ezt a szoftvert MÁR nem csak informatikusok fejlesztik, hanem a legprofibb hazai online marketingesek tapasztalatai és visszajelzései alapján marketingesek és zseniális informatikusok közösen! Azt hiszem, ezt nem kell megmagyaráznom, hogy miért lényeges.

2.) Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen megoldással indul el e-mail marketingje során! Önnek a legprofibb megoldásra van szüksége, ha folyamatos fejlődést akar elérni. A legtöbb e-mail marketing szoftverrel ezt nem tudja megvalósítani, de ez egyáltalán nem biztos, hogy ki fog derülni! Ez azért van így, mert a legtöbb e-mail marketing szoftver olyan korlátokkal rendelkezik, amelyek nem teszik lehetővé a folyamatos fejlődést, a váltás viszont sokszor körülményes! Az "E-mail marketingeseknek" blokkban itt a jobb oldalon minden olyan információhoz hozzá fog jutni, amely segíteni fog Önnek abban, hogy a lehető legprofibb e-mail marketing megoldást válassza!

A technikai háttér óriási jelentőséggel bír, de önmagában kevés!

Lehet bármilyen profi az az e-mail marketing szoftver, amit használ, ha nincs mögötte a megfelelő tudás, akkor szintén nem fog tudni fejlődni. Azt is észrevettük, hogy egyszerűen nincs Magyarországon átfogó e-mail marketing oktatóanyag. Vannak jó kezdeményezések, de egyszerűen nem láttunk olyan anyagot, amely kellő alapossággal tanítaná az e-mail marketing minden vetületét. Ez az amit elkezdtünk előkészíteni, és amiben mindenképpen változást szeretnénk hozni. Az is biztos viszont, hogy egy ilyen oktatás létrehozása óriási munkabefektetést igényel, és a hagyományos módon biztosan nem tudnánk mi sem létrehozni ilyet. A Profi(t) Képző Program keretei viszont megadják nekünk is azt a lehetőséget, hogy mindezt megcsináljuk, és ezzel is előre vigyük a magyar online marketing piacot.

Folytatás hamarosan, a hírek pedig itt a jobb oldalon, az "E-mail marketingeseknek" blokkban...


 

Kíváncsian várom!

Igazán kiváló társ volt mindig is a MailMaster az eddigi növekedésünkben - nagyon kíváncsi vagyok, hogy miket faragtok rajta!

Csütörtök, 2009. Május 21. 22:41
  

Sziasztok,

Kövessétek Ti is figyelemmel az alábbi kísérletet:

Eladó lakás Pécs legszebb részén! http://elado-lakas.internode.hu/

Tegnap éjjel indítottuk

Kulcskifejezések:
++eladó lakás pécs
++eladó lakás
++pécsi lakás
++lakás pécs

majd még kell gyúrni rajt...egyelőre túl nyers

várjuk az észrevételeket, véleményeket

Szombat, 2009. Május 30. 7:26

Az email marketing a leghatékonyabb ha profik csinálják

Úgy gondolom az értékes, színvonalas dolgoknak mindig van helyük az életben, az üzletben.
Ha valaki embereket lát a listájában és nem mail címeket akkor a sikerhez biztos út vezet.

Szerda, 2009. Június 03. 9:47

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről


Ellenőrző kérdés
Ezt a kérdést azért tesszük fel, mert szeretnénk tudni, hogy Ön egy emberi lény és nem egy automatizált kommentező szoftver.
Image CAPTCHA
Kérjük, írja be milyen karaktereket lát a fenti képen!