Elnézést kérnék, de lehet, hogy mégsem fogok... ;-)

Az elmúlt lassan két hónapban Schlingloff Sanyival és üzlettársammal Khauth Gyurival közösen teljesen a feje tetejére állítottuk cégeinket, és ő is, mi is teljesen eltűntünk a "nagy nyilvánosság" elől.

Egyrészt talán elnézést kellene kérjek, hogy hosszabb ideig semmilyen építő, informáló, tanító, provokatív gondolattal nem láttam el blogom olvasóit, de arra gondolok, hogy ha elkezdjük megosztani azt a rengeteg anyagot és tapasztalatot, amit az elmúlt hónapokban létrehoztunk és megszereztünk, akkor biztosan el fogja nézni nekem ezt az átmeneti adásszünetet :-)

Talán a legfontosabb tapasztalat az, hogy tanítva tanul az ember. Az eddig eltelt nyolc Internet marketinges év alatt is sok mindent tanultam, mégis azt kell mondjam, hogy az elmúlt fél év alatt, a
Profi(t) Képző Program kapcsán többet tanultam emberekről, ügyfelekről, projektekről, vállalkozásról, tanácsadásról, weboldalakról, tesztelésről, e-mail marketingről, probléma megoldásról, médiáról, hirdetésről, időbeosztásról, prioritásokról, csapatmunkáról... azaz összességében az ONLINE ÜZLETRŐL, mint az első két-három évben összesen.

Ahogy mondtam, ebből rengeteg tapasztalatot meg fogunk osztani Önnel itt a blogban, sőt, néha twitter-en is.

Hamarosan még több info érkezik. Most csak még két dolog - egy sürgős és egy érdekes:

  1. Legfontosabb "felfedezéseinkről" Schlingloff Sanyi fog beszélni a jövő héten a BQ konferencián. Hogy az micsoda? Ha még nem hallott róla, az a legbiztosabb jele, hogy ott kellene lennie!
  2. Kérem alaposan vizsgálja meg ennek az oldalnak a dizájnját. Lehet, hogy most látja utoljára :-) (Nem, nem arra kérem, hogy iratkozzon le a blog értesítőről!)

Csak még egy kérdés / kérés: Fent felsoroltam, hogy mi mindennel kapcsolatban volt megvilágosodás-szerű tapasztalatom az elmúlt hónapokban. Kérem írja meg nekem, hogy Ön melyikről olvasna / hallana szívesen!


 

  

Balázs!

Örülök, hogy újra hallok felőletek.

Szerda, 2009. Május 06. 18:40

Kedves Balázs! Ami engem

Kedves Balázs!
Ami engem illet, szívesen olvasnék/hallanék a tapasztalataitokról az emberek/ügyfelek vagy ha másképp fogalmazom: ügyfelek/emberek tárgyban.
Mi volt az, ami említésre érdemes, amit eddig nem tudtatok vagy netán másképpen gondolkodtatok róla/róluk?
Megjegyzem, az összes témakör érdekel, hisz lehet, hogy a tapasztalatotok - immár lecsupaszítva és blogbejegyzésként megfogalmazva - másképpen hangzik, mint a programon belül, ahol az ember nagyjából tudja kiről/miről van szó.
Arról nem is beszélve, hogy onnan bentről az ember egy kicsit hajlamos lehet más szemüvegen keresztül nézni akár a saját, akár másnak a vállalkozását.
(Ez a saját tapasztalatom.)
Az biztos, hogy a program minden mozzanata rendkívül tanulságos.
Üdv.:
Éva

Szerda, 2009. Május 06. 18:46
  

Én folyamatosan hallok felőled odabent, de azért a blogon is szívesen olvaslak .-)
A BQ konfon egyébként ott leszek...
Még egy megjegyzés: nagyon tetszett az új sorozatotok első része, melyben egy több üzlethálózattal rendelkező vállalkozót szólaltattál meg, és a vállalkozás "alapszabályairól" beszélgettetek. Ilyen interjúkból mindenképp többet, nagyon jó anyag volt!

Szerda, 2009. Május 06. 18:46
  

A tesztelésről és a piackutatásról olvasnék/hallanék szívesen. Rengeteget tanulmányozom az online marketing témakörét, és úgy érzem e kettőt sokat emlegetik a guruk, de annál kevesebbet beszélnek a gyakorlati praktikumokról.

Szerda, 2009. Május 06. 18:47
  

Én is nagyon örülnék a piackutatás témakörének, annál is inkább, mert a profi(t)képzőből is kimaradt. Vagy csak én nem kaptam meg?
Egyébként szuper volt az anyag rengeteget tanultam belőle én is :)

Szerda, 2009. Május 06. 18:48
  

Engem az e-mail marketing érdekel - hatékony-e még, működik-e még. Van-e még? :)

Szerda, 2009. Május 06. 18:49
  

Hát igen, ami azt illeti, valóban kissé foghíjasnak éreztem a marketing leveleimet az utóbbi időkben. De a beharangozásodnak köszönhetően most izgatottan várom a tudásfolyamot, a mit rám fogsz zúdítani.
Hogy határt szabjak mérhetetlen információigényemnek három területet engedek magamnak megnevezni a felsoraltakból. Ezek pedig a prioritások, csapatmunka, és a projekt menedzsment.
E jelen webdesign valóban kissé puritánul hat, de szelíd, nem zavaró. De minek utána én a vizuális kommunikációt is jelentőségteljesnek érzem a weboldalak kapcsán, kíváncsi vagyok, mivel fogsz előrukkolni.
Előre is köszönöm!

Szerda, 2009. Május 06. 18:49
  

Anett, vírusos az oldalad, a Kaspersky megnyitáskor trójait jelez.

Szerda, 2009. Május 06. 18:50

Köszönöm Ági, Már észrevettem

Köszönöm Ági,
Már észrevettem a hibát, épp küzdök vele, de sajnos kívülről támadják, próbálom kiiktatni az idegen kódokat a lapból.
Mozillából sajnos nem is érhető el, ha van esetleg tipped, nagyon szivesen fogadom...
Üdvözlettel,
Weinzierl Anett
(Bocs Balázs, nem ide vágó téma..)

Csütörtök, 2009. Május 07. 18:52
  

Várom már, nagyon várom a következő tudásáradatot! Abban is különösen érdekelnek a DM-kampányokhoz kapcsolódó tapasztalatok és tudás. Vajdasági lévén nem veszek részt a Profi(t) Képző Programban, noha szívem szerint nagyonis ott lennék. Ezért különösen várom a blogon és hírlevelekben elérhető tudást. Köszönöm

Szép napot és bőséges bevételt kíván
Károly Vajdaságból.
Nem elég tojást tojni, kotkodácsolni is meg kell tanulni!

Péntek, 2009. Május 08. 18:53
  

Én biztosan elnézem a kimaradást és külön köszönet a nekem elnézett dologért. Amiről legszívesebben olvasnék : az emberekről, problémamegoldásról, csapatmunkáról.

Vasárnap, 2009. Május 10. 22:13
  
Van szerencsém "belülről" (mint ügyfél) látni a munkát, amit végeztek. Ami szerintem a legszerencsésebb, hogy folyamatos visszajelzésben lehet részetek, ami nagyon megkönnyítheti a munkát. Amiről én szeretnék többet tudni: "modern" forgalomnövelési praktikák, mint social network, ill. melyek azok a módszerek, amelyek már kevésbé hatékonyak.
Hétfő, 2009. Május 11. 10:59

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről


Ellenőrző kérdés
Ezt a kérdést azért tesszük fel, mert szeretnénk tudni, hogy Ön egy emberi lény és nem egy automatizált kommentező szoftver.
Image CAPTCHA
Kérjük, írja be milyen karaktereket lát a fenti képen!