(Ha nincs elég bevétel) nem a vállalkozásával van a baj, hanem azzal, ahogyan működteti...

Nem elég e-mailek tízezreit kiküldeni, de személyre szabottan válaszolnunk is kellene az érdeklődések legkülönfélébb formáira. Nem elég hirdetnünk a különféle médiákban, de kézen is kellene fognunk, és egészen a vásárlásig kísérnünk az információ hiányban - vagy éppen dömpingben - összezavarodott vevőinket. Az értékesítés egyre jobban elszemélytelenedő világában időt kellene szánnunk arra, hogy megismerjük a vevőinket, hogy személyesen, de legalább telefonon elbeszélgessünk velük, hogy tőlünk hallhassák, jól döntenek, ha minket választanak. Nem elég mindezt csinálni, de az egyre szaporodó konkurensek árnyékában mindezt jól, sőt, kiválóan kell megtennünk!

Amennyiben megpróbál a hagyományos vállalkozói modellben megfelelni ezeknek a kihívásoknak nagyon könnyen azon találhatja magát, hogy:

  • hatalmas erőfeszítések mellett méltánytalanul kis eredmények születnek,
  • a beérkező érdeklődések megválaszolatlanul maradnak, vagy a legnagyobb igyekezet ellenére sem jönnek be a rendelések,
  • egy egy kampány olyan munkamennyiséget áraszt Önre és a csapatára, hogy szinte fél belevágni a következőbe,
  • a vállalkozás mindennapi működtetése olyan feladat mennyiséget - és ezzel stresszt - zúdít Önre és az alkalmazottaira, hogy alig marad energia az igazi értéktermelő munkára,
  • a kreativitás, az új, hatékonyabb utak keresése, az inspiráció, vagy akár csak az ügyfelek mélyebb megismerése, az igazi törődő kiszolgálás, az örömmel végzett munka kezd utópiává válni.

Mindennek nem kellene így lennie!

Ön és a munkatársai igenis képesek arra a kiválóságra, ami nem csak meggyőzi, de szinte Önhöz láncolja a vevőit!

Ön nem csak képes erre a kiválóságra, de egy-egy ügyfelével, akivel tényleg személyesen találkozik, rutinszerűen gyakorolja is ezt a kiválóságot. Egy-egy emberrel Ön és a munkatársai könnyedén képesek arra a csúcsteljesítményre, amitől az ügyfelei akár több tucat alternatíva közül is Önt választják.

Egy-egy ügyféllel Ön képes erre, de hogyan tehetné meg ugyanezt több száz, több ezer érdeklődőjével egyidejűleg anélkül, hogy vállalkozásának személyes varázsa szertefoszlana.

Ez az a korlát ugyanis, amit képesnek kell lennie átlépni ahhoz, hogy tovább növekedhessen, ahhoz, hogy az idejével csakis az igazán fontos feladatoknak élhessen, hogy azt tapasztalhassa, hogy egy korlátok nélküli vállalkozást birtokol, amely állandó teljesítmény mellett folyamatosan kész a növekedésre.

A megoldásról először a Marketing Expón és Facebook oldalunkon… (hamarosan)

Jelentkezzen a "Nagy ÖNMŰKÖDŐSÍTŐ"-re!

4 az 1-ben felkészítő csomag értékesítése és marketingje automatizálására

Önműködősítse értékesítését MOST a mi költségünkön! A négy összetevőből a második:

1) VIP meghívó az élő Önműködősítő Szemináriumra

Találkozás az önműködő értékesítés legjobb szakembereivel egy fél napos élő szemináriumon. Ez a rendezvény minden rést kitöltően értelmezi az önműködő értékesítés igazán profitábilis lehetőségeit, és temérdek - a való életből vett - példán keresztül egyrészt megfoghatóvá teszi az automatizálás koncepcióit, másrészt konkrét, hazavihető példák tucatjait adja Önnek. Tovább a jelentkezéshez...

2) Élő SZOFTVERBEMUTATÓ

Élje át élőben, élje át a saját bőrén, hogy mire képes egy Önműködő értékesítési és marketing gépezet. Regisztrációját követően élőben átélheti, hogy mit tesz Önnel - egy lehetséges ügyfelünkkel - egy olyan automata, amely akár az Ön ügyfeleit is kiszolgálhatná. Tovább a jelentkezéshez...

3) Videó tanfolyam

Magyarországon elsőként tanítjuk az Önműködő Értékesítés és Marketing szemléletét, módszereit, és megvalósítását egy online sorozatban, melynek első részeit ízelítőként már meg is kapta. Tovább a jelentkezéshez...

4) Automatizálási szoftver teljes funkcionalitással

A világ egyik legjobb automatizálási szoftvere funkcionalitásbeli és időbeli korlátozás nélkül INGYEN az Öné. Az egyetlen korlát az a mennyiségi korlát, amelyen belül könnyedén elkezdheti kialakítani saját önműködő értékesítési rendszerét, az első pillanat pedig, amikor fizetnie kell, amikor felépített új rendszere elkezd élesben üzemelni és pénzt termelni az Ön számára.

Kezdje el vállalkozói élete egyik legnagyobb, és reményeink szerint legjövedelmezőbb kalandját! Tovább a jelentkezéshez...


 

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről


Ellenőrző kérdés
Ezt a kérdést azért tesszük fel, mert szeretnénk tudni, hogy Ön egy emberi lény és nem egy automatizált kommentező szoftver.
Image CAPTCHA
Kérjük, írja be milyen karaktereket lát a fenti képen!